Podšálek 14cm

Kód: 1126
69,90 Kč –14 %
Podsalek 12cm ke kelimku 0,1
69,90 Kč –14 % 59,90 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
5.12.2024

Podšálek z tvrdého porcelánu. Vhodný pod designový hrnek 0.23l.

Vhodné do myčky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Informace o produktu "Podšálek 14 cm"

D 14,0 x V 2,0 x M 5,2 cm, plochý tvar
 
Materiál: Tvrdý porcelán
Vlastnost produktu:
100% vegan
Alergeny:
100% vhodné pro alergiky
Úroveň kvality: základní
Způsob výroby: tradiční
Rozměry* :
D 14,0 x V 2,0 x M 5,2 cm
Balení:
Sada 6
Spodní značka:
Okraj:
zesílené okraje
Design:
klasický
Barva:
bílá
Tvar:
kulatý
Hmotnost cca*:
198 g
Mikrovlnná schopnost:
Tloušťka těla: Hotelová kvalita
Odolnost proti poškrábání nožem odolný proti poškrábání
Možnost mytí nádobí:
Stohovatelnost: stohovatelné na sebe
Teplotní odolnost: až do +300 °C
Odolnost proti tepelným šokům: není odolný
Izolace tepla:
Obal: Šetrný k životnímu prostředí
Životní prostředí: Úspory CO2
* Vezměte prosím na vědomí tolerance související s výrobou .


Materiál:
Tento předmět je vyroben ze¨pravého živcového porcelánu , jednoho z nejstarších a nejosvědčenějších materiálů pro degustaci a prezentaci jídel a teplých nápojů. Kvůli vysoké teplotě výpalu a z toho vyplývající tvrdosti a hustotě se mu také říká tvrdý porcelán. Živcový porcelán je vždy vhodný do trouby, vhodný do mikrovlnné trouby a do myčky.

Úroveň kvality:
Tato položka je zařazena do středního kvalitativního stupně základní. Glazura je rovnoměrná a lesklá. Drobné vizuální vady na povrchu nemají vliv na vzhled ani na zamýšlené použití. Na této kvalitativní úrovni se srovnáváme s Tognana, Churchill, Kahla, Seltmann, Mitterteich, Vega, Lubiana a dalšími známými značkami na trhu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Porcelánové hrnky a šálky
Hmotnost: 0.198 kg
Barva: Bílá
Materiál: Tvrdý porcelán
Vhodné do mikrovlnky: Ano
Vhodné do myčky: Ano
Vhodné do trouby: Ano
Vhodné pro gastro: Ano
Materiál: Tvrdý porcelán
Kvalita: Základní
Brava: Bílá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: