Porcelánová miska na omáčky a dipy - papírový vzhled 8cm
Kód: 1136Související produkty
Detailní popis produktu
Informace o produktu "Porcelánová omáčka a dip miska 8 cm
D 8,5 x Š 5,0 x V 1,7 cm, C 0,05
Materiál: | Tvrdý porcelán |
Charakteristika: |
100% vegan
|
Alergeny: |
100% vhodné pro alergiky
|
Kvalita: | základní |
Způsob výroby: | tradiční |
Rozměry* : | D 8,5 x Š 5,0 x V 1,7 cm, C 0,05 l |
Jednotky PU: |
Sada 6
|
Spodní značka: | |
Design: |
moderní
|
Barva: |
bílá
|
Tvar: |
ovál
|
Přibližná hmotnost*: | 30 g |
Vhodnost do mikrovlnné trouby: | |
Povrch: | reliéf |
Tloušťka těla: | Hotelová kvalita |
Odolnost proti poškrábání nožem: | odolný proti poškrábání |
Vhodnost myčky nádobí: | možno mýt v myčce |
Schopnost stohování: | stohovatelné na sebe |
Teplotní odolnost: | až do +300 °C |
Odolnost proti tepelným šokům: | není odolný |
Zadržování tepla: | normální |
Obal: | šetrný k životnímu prostředí |
Životní prostředí: | úspora CO2 |
Kus GTIN: | 4260037366388 |
Materiál:
Tento předmět je vyroben z pravého živcového porcelánu , jednoho z nejstarších a nejosvědčenějších materiálů pro požitek a prezentaci jídel a teplých nápojů. Kvůli vysoké teplotě výpalu a z toho vyplývající tvrdosti a hustotě se mu také říká tvrdý porcelán. Živcový porcelán je vždy vhodný do trouby, mikrovlnné trouby a myčky nádobí.
Kvalitní:
Tato položka odpovídá střednímu jakostnímu stupni Basic s poměrem smíšeného třídění cca 85/15 . Glazury jsou rovnoměrné a zářivé. Drobné, vzhledové vady na povrchu nemají vliv na vzhled ani zamýšlené použití zboží. Na této úrovni kvality se srovnáváme se značkami Tognana, Churchill, Kahla, Seltmann, Mitterteich, Vega, Lubiana a dalšími známými značkami v oboru.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Porcelánové nádobí |
---|---|
Hmotnost: | 0.125 kg |
Barva: | Bílá |
Materiál: | Tvrdý porcelán |
Vhodné do mikrovlnky: | Ano |
Vhodné do myčky: | Ano |
Vhodné do trouby: | Ano |
Vhodné pro gastro: | Ano |
Barva: | Bílá |
Kvalita: | Základní |
Materiál: | Tvrdý porcelán |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.