Porcelánová sada na hranolky a dipy
Kód: 483/POR 483/SAD 483/TAL Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Informace o produktu
Kornout D 10,0/6,0 x V 9,5/14,0 cm, C 0,33
Talířek D 18,5 x V 2,5 cm, C 0,06 + 4x 0,05
Talířek D 18,5 x V 2,5 cm, C 0,06 + 4x 0,05
Materiál: | Tvrdý porcelán |
Vlastnost produktu: |
100% vegan
|
Alergeny: |
100% vhodné pro alergiky
|
Úroveň kvality: | základní |
Způsob výroby: | tradiční |
Rozměry* : |
D 10,0/6,0 x V 9,5/14,0 cm, C 0,33 l
D 18,5 x V 2,5 cm, C 0,06 l + 4x 0,05 l |
Balení: |
Sada 4/ Box 24/ Pal 432
|
Dno: | |
Spodní značka: | |
Design: |
moderní
|
Barva: |
bílá
|
Tvar: |
kužel
|
Hmotnost cca*: |
852 g
|
Mikrovlnná schopnost: | |
Povrch: |
uklidněný
|
Tloušťka těla: | Hotelová kvalita |
Odolnost proti poškrábání: | odolný proti poškrábání |
Možnost mytí nádobí: | možno mýt v myčce |
Stohovatelnost: | |
Teplotní odolnost: | až do +300 °C |
Odolnost proti tepelným šokům: | |
Zásobník tepla: | normální skladovací kapacita |
Obal: | šetrný k životnímu prostředí |
Životní prostředí: | Úspory CO2 |
* Vezměte prosím na vědomí tolerance související s výrobou .
Materiál:
Tento předmět je vyroben ze pravého živcového porcelánu, jednoho z nejstarších a nejosvědčenějších materiálů pro degustaci a prezentaci jídel a teplých nápojů. Kvůli vysoké teplotě výpalu a z toho vyplývající tvrdosti a hustotě se mu také říká tvrdý porcelán. Živcový porcelán je vždy vhodný do trouby, vhodný do mikrovlnné trouby a do myčky.
Úroveň kvality:
Tato položka je zařazena do jakostnímu stupni Basic s poměrem cca. 85/15 ab-Grade . Glazura je rovnoměrná a lesklá. Drobné vizuální vady na povrchu nemají vliv na vzhled ani na zamýšlené použití. Na této kvalitativní úrovni se srovnáváme s Tognana, Churchill, Kahla, Seltmann, Mitterteich, Vega, Lubiana a dalšími známými značkami na trhu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Designové jídelní sety |
---|---|
Vhodné do mikrovlnky: | Ano |
Vhodné do myčky: | Ano |
Vhodné pro gastro: | Ano |
Materiál: | Porcelán |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.